Novaskolen nedsiver med Faskinetunneller

Novaskolen nedsiver med Faskinetunneller

Novaskolen nedsiver med Faskinetunneller

Novaskolen, en grundskole beliggende i Vejle, er påvirket af betydelige mængder tag- og overfladevand på deres udendørs arealer. For at løse denne udfordring leverede WaterCare en 230 m3 Faskinetunnel, der blev opdelt i tre rækker for at tilpasse det tilgængelige areal under skolens fodboldbane.

En centraliseret løsning til nedsivning

Ved at placere Faskinetunnelmodulerne under skolens fodboldbane udnyttede man det store, tilgængelige areal og undgik behovet for flere separate regnvandsopsamlings-områder rundt omkring på skolens udendørsarealer. WaterCares Faskinetunnel er desuden designet til at modstå tung trafiklast, hvilket betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med brugen af området, hverken nu eller i fremtiden. Samlet set bidrager det til en mere effektiv og bæredygtig håndtering af regn- og overfladevandet.

WaterCare Faskinetunnel - flere fordele for alle



1. Mange placeringsmuligheder:
WaterCares Faskinetunnel giver mange muligheder for placering med sit fleksible moduldesign, der kan tilpasses de fleste områder. Faskinetunnelen blev her placeret under skolens fodboldbane for at udnytte det store og tilgængelige område. Dette gjorde det muligt for skolen at undgå omfattende gravearbejde i selve skolegården.

2. Hurtig installation:
Faskinetunnelen blev nemt og hurtigt installeret af blot to personer, selv under vanskelige vejrforhold. Ved hjælp af en maskine blev Faskinetunnelmodulerne løftet på plads, og det var kun nødvendigt at samle modulerne nede i hullet med de selvskærende skruer ved overlap. Det reducerede arbejdstiden under installationen markant. Her skulle man til sammenligning have samlet omkring 13000 regnvands-kassetter nede i hullet for at opnå sammen volumen.
I det store hele fører det til mindre gravearbejde og en hurtigere installation, hvilket resulterer i en betydelig reduktion af arbejdstiden og økonomiske fordele!​

Læs mere om WaterCares Faskinetunneler her.

Før

Efter

Træk